Život
29.12.2022. 02:05
R.E.

Vozićemo ih, ali kasnije

Automobili koji će obeležiti 2023. (FOTO)

automobili
Izvor: Shutterstock

Pogledajte nekoliko lusuznih modela koji će kupcima biti dostupni 2023. godine. Kupcima sa "dublim džepom", da napomenemo.

Iz “Forda” stiže “Lincoln Aviator”, luksuzni SUV srednje veličine. Ima sedišta koja vas masiraju tokom vožnje, suncobrane na zadnjim staklima i audio sistemom sa 28 zvučnika!

“Jeep Grand Vagoneer” je takođe luksuzni SUV, samo veliki. Ima tri reda udobnih sedišta, svako sa svojim ekranima, između ostalog.

“Hiundai” je spremio “Genesis G90”, veliku luksuznu limuzinu koja je dostupna sa raspršivačem mirisa u kabini.

“Mercedes-Benz” se pohvalio modelom EKE. To je električni sedan srednje veličine koji putnicima pruža “opuštajuće i tiho iskustvo vožnje”.

“Toyota” je napravila nov “Lekus”. Model LS 500 je velika luksuzna limuzinu koja je dostupna sa sedištima od prošivene kože sa funkcijama masaže za vozača, suvozača i putnike pozadi.

“Audi” model A8 za 2023. Godinu je velika luksuzna limuzinu koja je dostupna sa podesivim grejanim u 22 smera, ventilisanim sedištima koja mogu i da masiraju, naravno.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Tromesečje iz snova" za automobilsku industriju
automobili

Kod njih nema krize

29.11.2022. 15:13

"Tromesečje iz snova" za automobilsku industriju

Mada je svetska privreda počela osetno da posrće u trećem kvartalu ove godine, a geopolitička situacija izrazito loša, vodeći proizvođači automobila u svetu su imali "tromesečje iz snova," ocenila je konsultantska kuća Ernst i Jang (EY).
Close
Vremenska prognoza
broken clouds
2°C
03.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve