Život
15.10.2021. 09:05
Promo

Priprema za novu sezonu

Tehnički pregledi – prva stanica bezbedne vožnje

Automobil, tehnički pregled
Izvor: Shutterstock

Svako godišnje doba zahteva adekvatno servisiranje vozila, a jesen je idealno vreme da svog četvorotočkaša pripremite za novu sezonu.

S prvim hladnim danima i padom temperature, priprema vozila za bezbedno učestvovanje u saobraćaju neizostavno uključuje odlazak u servis i proveru tehničke ispravnosti automobila. Kompanija "Dunav osiguranje“ u svojoj ponudi, pored obaveznih polisa osiguranja od auto-odgovornosti, nudi mogućnost zaključivanja i drugih vrsta osiguranja za sve nepredviđene okolnosti u saobraćaju: polise auto-kaska, pomoći na putu, osiguranja od auto-nezgode i mnoge druge.

Dunav PR
Izvor: Dunav osiguranje / Promo

Uz sve mere opreza u vožnji i nezgode koje se dešavaju svakodnevno, trenutak nepažnje može vas skupo koštati. Bilo da ste u nezgodi učestvovali ili ste je izazvali, ukoliko ste vozili tehnički ispravno vozilo, posedovanje auto-kasko polise najlakši je i najsigurniji način da nadoknadite svaku štetu na svom automobilu. Kompanija "Dunav osiguranje“ je od početka godine, samo po polisama za auto-kasko osiguranje, rešila više od 15.300 odštetnih zahteva osiguranika u ukupnom iznosu od oko 1,2 milijarde dinara. Na taj način osiguranici su u vrlo kratkom roku po polisama za auto-kasko osiguranje ostvarili pravo na naknadu štete, što "Dunav osiguranje“ visoko rangira na tržištu.

Novi propisi prilikom registracije doneli su veću kontrolu ispravnosti vozila, a u sklopu sistema "Dunav auta“, Kompanija svojim klijentima, pored mogućnosti zaključenja polise auto-kaska, nudi usluge tehničkih pregleda. Na skoro 70 lokacija moguće je obaviti registraciju i tehnički pregled vozila, proveriti tehničku ispravnost, zaključiti obavezno osiguranje od auto-odgovornosti ili neku od polisu iz paketa Auto Bonus plus za osiguranje od auto-nezgode ili osiguranje stakala na vozilu. Moderni centri "Dunav auta“ poseduju najsavremeniju opremu u skladu s važećim standardima, dok je visoka obučenost kontrolora na tehničkim pregledima garant zadovoljstva klijenata.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Najbrži električni automobil: Sve je nemoguće dok to neko ne uradi
automobili

Mate Rimac

18.09.2021. 06:05

Najbrži električni automobil: Sve je nemoguće dok to neko ne uradi

Za kratko vreme prošao je put od kućne garaže do većinskog vlasnika "Bugatija“ i čoveka čija firma proizvodi najbrži električni automobil na svetu. Međutim, ono što ga izdvaja od drugih i što je njegov lični pečat nalazi se unutar samog vozila. Reč je o snažnom paketu baterija koji ne može da se meri ni sa jednim drugim.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
18°C
17.05.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve