Biznis
30.03.2023. 21:25
PR

Potrošači glasali

Kompanija Dijamant 13. put zaredom dobitnik priznanja "Moj izbor"

1
Izvor: Promo

Kompanija Dijamant, dokazani lider u industriji jestivih ulja, margarina i majoneza, dobitnik je priznanja "Moj izbor" u kategoriji "Ulje, prilozi i prelivi", 13. put zaredom. Nagradu dodeljuje udruženje "Moja Srbija" na osnovu glasova potrošača, sa ciljem podsticanja razvoja domaće proizvodnje i promocije kvaliteta domaćih proizvoda i brendova.

"Za nas u Dijamantu, ova nagrada je od posebnog značaja, jer dolazi od potrošača, koji su i u fokusu naše poslovne strategije već 85 godina, koliko kompanija posluje. Ujedno, potvrda je kvaliteta proizvoda i profesionalnog nastupa, koje karakteriše doslednost i odgovornost prema tržištu. Izuzetno smo ponosni na višedecenijsku tradiciju i podršku potrošača koja nas obavezuje da se i dalje razvijamo i unapređujemo naš portfolio", izjavio je Filippos Nanopoulos, direktor marketinga i razvoja kompanije Dijamant, i izrazio uverenje da će i u narednim godinama Dijamant ostati omiljeni proizvođač i prvi izbor potrošača Srbije.

Dodela priznanja „Moj izbor“ organizuje se u sklopu kampanje "Najbolje u Srbiji", a ove godine u konkurenciji se našlo više od 1000 domaćih proizvoda i brendova svrstanih u 27 kategorija.

Među nominovanima, Dijamant se izdvojio kvalitetom proizvoda, što je rezultat pažljivog odabira sirovina i primene savremenih tehnoloških procesa u prehrambenoj industriji. Kao članica Fortenova grupe, kompanija konstantno ulaže u proizvodne procese i širenje kapaciteta fabrike, kako bi ostala sinonim za kvalitet i učvrstila lidersku poziciju u regionu.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Kompanija "Dijamant" proslavila jubilej poslovanja
1

Prepuna hala Spens

29.03.2023. 17:14

Kompanija "Dijamant" proslavila jubilej poslovanja

Kompanija Dijamant, regionalni lider u industriji ulja, margarina i majoneza, na jedinstven način obeležila je veliki jubilej - 85 godina poslovanja spektakularnim koncertom Ace Pejovića, koji je upriličen tim povodom u hali Spens u Novom Sadu.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
21°C
29.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve