Biznis
10.06.2022. 14:30
Teodora Stojanović

Putovanja

Pazite: Parkiranje na aerodromu "Nikola Tesla" skuplje od letovanja!

Nikola Tesla aerodrom
Izvor: Shutterstock

Ukoliko planirate odmor i put avionom, niste iz Beograda i ne znate gde da ostavite automobil, parking na aerodromu "Nikola Tesla" nije isplativa opcija.

Aerodrom "Nikola Tesla" usluge parkiranja naplaćuje čak 6. 900 dinara po danu, a jedan od korisnika parkinga je u aprilu ove godine, na svom Twitter nalogu, objavio račun kao dokaz da je tri dana u garaži platio 20 hiljada dinara!

Redakcija "Ekspresa" pozvala je "Parking servis" kako bi saznali zbog čega je cena garaže sada ovako velika, ali rečeno nam je da parking na aerodromu "Nikola Tesla" nije u njihovoj nadležnosti.

Cenovnik parkinga po satu može se naći na zvaničnom sajtu aerodroma, dok na samom aerodromu, kako kažu pojedini putnici, ali i zaposleni, nije jasno naznačen.

"Nije nigde jasno naznačeno i zbog toga se mnogi ljudi 'zeznu' i ostave svoje automobile. Kada se vrate dočeka ih vrlo neprijatna situacija, a česte su i svađe i odbijanje plaćana", rekao je za "Ekspres" zaposleni na aerodromu Nikola Tesla, koji je želeo da ostane anoniman.
 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Aviokompanije traže doplatu, putnici se ne žale
kofer, putovanja

Putovanja

07.06.2022. 23:20

Aviokompanije traže doplatu, putnici se ne žale

Građani Srbije ne prave veće probleme oko doplate karata za avioprevoz u okviru turističkog aranžmana zbog poskupljenja goriva, a pojedine agencije će same platiti taj izdatak iz sopstvenog prihoda, rekli su Beti u turističkim agencijama.
Nove cene goriva

Cene važe do 13. maja

gorivo
07.05.2022. 09:45

Nove cene goriva

Close
Vremenska prognoza
broken clouds
10°C
27.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve