Biznis
29.10.2021. 10:55
Tanjug

Kako vam se čini?

Zakerberg saopštio novo ime Facebooka

Mark Zakerberg 29.10.2021.
Izvor: Tanjug / AP / Eric Risberg

Izvršni direktor Fejsbuka Mark Zakerberg predstavio je niz novih koncepata, a najavio je i da će kompanija promeniti ime u Meta, prenose američki mediji.

Društvena mreža će i dalje zadržati ime, te će od sada firma Meta biti vlasnica tri velika brenda: Facebooka, Instagrama i WhatsAppa.

Rebrending bi mogao biti deo pokušaja da se spasi reputacija Facebooka, te da se firma distancira od brojnih skandala koji su se dogodili u poslednje vreme.

"Znam da će neki ljudi reći da ovo nije vreme za fokusiranje na budućnost, i ja sam želim naglasiti da postoje važna pitanja na kojima sada treba raditi. Uvek će ih i biti", rekao je Zakerberg tokom konferencije o virtuelnoj i proširenoj stvarnosti.
 

Kazao je da nije siguran da će za mnoge ljude ikada biti dobro vreme da se usredsrede na budućnost.

"Ali takođe znam da ima i puno vas koji se osećate isto kao i ja. Živimo za ono što gradimo. Iako grešimo, nastavljamo učiti i gradimo i idemo napred", rekao je Zakerberg.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Facebook i autorska prava - potpisan prvi sporazum
Facebook

Francuska

21.10.2021. 17:02

Facebook i autorska prava - potpisan prvi sporazum

Kompanija Facebook je potpisala sporazum o autorskim pravima sa strukovnom organizacijom francuskih proizvođača vesti, nakon višemesečnih pregovora.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
27.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve