Hronika
31.10.2022. 11:58
Blic / R. E.

Silovatelj

Igor Milošević još 30 dana u pritvoru

pritvor 11. 2. 2022.
Izvor: Shutterstock

Igoru Miloševiću serijskom silovatelju koji je uhapšen pre mesec dana zbog ugrožavanja sigurnosti, produžen je pritvor za još 30 dana, saznaje "Blic".

Milošević je uhapšen 30. septembra po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva, po prijavi koja je ovoj instituciji dostavljena tri dana ranije.

Nakon što je Prvom tužilaštvu u Beogradu dostavljena krivična prijava od strane dnevnih novina "Informer" protiv I.M. ,u tužilaštvu je obavljen razgovor sa novinarkama navedenih novina, a potom je po nalogu dežurnog tuzioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu u saradnji sa policijskom upravom za grad Beograd, odeljenje za javni red i mir određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati osumnjičenom I.M. zbog krivičnog dela Ugrožavanje sigurnosti. iz člana 138 st.3 Krivičnog zakona - navode u Tužilaštvu.

Podsetimo, Milošević je pušten na slobodu 20. septembra nakon što je u zatvoru proveo 15 godina zbog niza silovanja, odnedavno se ponovo nalazi na slobodi.

Reč je o čoveku koji je više puta bio povratnik kada je reč o krivičnom delu silovanje. Hapšen je više puta i u pitanju je veoma opasan čovek. Navodno je počeo da napastvuje još sa 14 godina, piše Blic.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Novinarski posao u pogrešnoj percepciji
1

Intervju "Informera"

10.10.2022. 10:24

Novinarski posao u pogrešnoj percepciji

Nerado pišem o novinarstvu danas jer, kao i mnogo šta u Srbiji, novinski posao je apsolutno u pogrešnoj percepciji.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
3°C
09.02.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve