Hronika
09.07.2021. 13:48
R.E.

Sud odlučio: Još 30 dana

Mika Aleksić ostaje u pritvoru

mika-aleksic-01-autor-milena-arsenic-011info.com-5.jpeg

Viši sud u Beogradu ponovo je doneo rešenje o produženju pritvora do 30 dana vlasniku škole glume Miroslavu Miki Aleksiću, nakon odluke Apelacionog suda koji je naložio ponovno odlučivanje o pritvoru.

Odlukom Apelacionog suda pre dva dana bila je usvojena žalba odbrane Aleksića na rešenje o produženju pritvora od 18. juna da ne bi u kratkom roku ponovio krivična dela i zbog uznemirenja javnosti. Apelacioni sud je naložio da se razlozi za pritvor ponovo razmotre, a Novom odlukom Višeg suda Aleksiću je pritvor produžen iz istih razloga.

Aleksić se nalazi u pritvoru od hapšenja 16. januara.

Viši sud u Beogradu je nedavno potvrdio optužnicu protiv Aleksića kojom ga tužilastvo tereti za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica te škole.

Njegov advokat je uložio žalbu na rešenje o potvrđivanju optužnice, kojom traži obustavu postupka za sva krivična dela za koja se Aleksić tereti.

Njega je prva prijavila glumica Milena Radulović , a ubrzo su se optužbama protiv njega pridružile i druge devojke.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Zatrudnela sam tokom silovanja"
Lady Gaga, Lejdi Gaga

Lady Gaga

22.05.2021. 11:05

"Zatrudnela sam tokom silovanja"

"Imala sam 19 godina i već sam bila u ovom biznisu kada mi je producent rekao da skinem odeću. Rekla sam ne i otišla, ali poručili su mi da će uništiti svu muziku koju sam ikada snimila", rekla je kroz suze Lady Gaga.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
15°C
26.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve