RATKO MLADIĆ UŽIVO U JUTARNJEM PROGRAMU: Ljubi vas deda Ratko, pozdravi Komunističku partiju RF, živi bili!

RATKO MLADIĆ UŽIVO U JUTARNJEM PROGRAMU: Ljubi vas deda Ratko, pozdravi Komunističku partiju RF, živi bili!

(AP Photo/Peter Dejong, Pool)


Ratni komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić, koji se nalazi na izdržavanju doživotne kazne zatvora zbog ratnih zločina u BiH, uključio se danas telefonskim putem u jutarnji program Televizije Hepi, gde je razgovarao sa gostima u studiju.

Kako prenose mediji, u emisiji koju vodi Milomir Marić, gosti su bili lider Srpske radikalne stranke i osudjeni ratni zločinac Vojislav Šešelj, Mladićev sin Darko i član ruske Dume Pavel Dorohin.

Uživo u programu, Darko Mladić je telefonom pozvao svog oca i rekao mu da se obrati javnosti. ; Ratko Mladić je pozdravio goste u studiju, a posebno Šešelja.

“Ljubi vas deda Ratko. Ovaj Marić neka dodje da me obidje, neka on intervjuiše Vojislava Šešelja, a i Voja neka dodje… ;Darko, reci Voji da dodje da igramo šah, jer sam ga zadnji put tukao 7:1. I to mu je tu bila prisutna i ona njegova ‘Kosovka devojka’ i loše je prošao”, poručio je Mladić.

On je pozdravio i Šešeljevog sina i ocenio da će on biti bolji od oca, kao što je i njegov sin bolji od njega. Mladić je pozdravio i Dorohina, i to na ruskom jeziku.

“Poseban pozdrav za Rusiju. Pozdravi Komunističku partiju sovjetsku, pardon, ruske federacije. Pozdrav za Pavela i neka otvori oči šta ovaj NATO hoće, mnogo se šire ka Rusiji. I neka Voja malo omrša. Živi bili”, rekao je Mladić.

Mladić je pred Haškim tribunalom prvostepeno osudjen na doživotnu kaznu zatvora po 10 od 11 tačaka optužnice.

On je oslobođen optužbi za genocid u šest opština, ali je osuđen za genocid u Srebrenici, progon, istrebljenje, zločin protiv čovečnosti, ubistvo, nehumano delo prisilnog premeštanja, deportaciju, terorisanje i protivpravne napade na civile, uzimanje talaca.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar