Scena
30.11.2021. 11:11
Tanjug

Bravo!

Južni vetar ubrzano ruši sve rekorde: Za mesec dana 600.000 gledalaca

Filmovi
Izvor: Shutterstock

Filmski hit "Južni vetar 2 - Ubrzanje" za manje od mesec dana od početka bioskopske distribucije pogledalo je više od 600.000 gledalaca, saopštili su producenti.

Interesovanje koje prati ovaj blokbaster svakim danom je merljivo u neverovatnim ciframa - karte za premijeru koja je 2. novembra održana u Beogradu prodate su za samo nekoliko sati, live prenos ceremonije crvenog tepiha na društvenim mrežama je pratilo više od 100.000, dok je pola miliona gledalaca dostigao za samo dve nedelje.

Ekipa filma je u Kragujevcu dodelila nagradu 600.000 gledaocu, koji je baš kao i prethodni nagrađeni dobio mogućnost da učestvuje na snimanju serije "Južni vetar".

I prvi deo ovog trilera postao je pravi regionalni fenomen, dok je njegov nastavak u vidu televizijske serije, takođe, ostao zabeležen kao ubedljivo najgledanija TV serija u sezoni sezone 2019/2020.

Reditelj ovog kultnog ostvarenja je Miloš Avramović, a glumačku ekipu "Južnog vetra 2 - Ubrzanje" čine Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić kao i međunarodne zvezde Anastasia Everall, Marijan Valev i Zahari Baharov.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Stiže jako pojačanje: Iz Holivuda pravo u seriju "Južni vetar"
JUZNI VETAR PREMIJERA

Medsen i Boldvin

23.11.2021. 11:02

Stiže jako pojačanje: Iz Holivuda pravo u seriju "Južni vetar"

Holivudski glumci Majkl Medsen i Vilijam Boldvin priključuju se postavi nove sezone serije "Južni vetar", što su na svojim društvenim mrežama potvrdili reditelj ostvarenja Miloš Avramović i glumac Miloš Biković.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
25.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve