Scena
25.09.2021. 08:05
R.E.

TV Serija

Kako se Jovanka zaljubila u Tita (FOTO)

 JOVANKA BROZ, 24. 9. 2021.
Izvor: EPA / Srđan_Suki

Druga epizoda dokumentarno-igrane serije "Jovanka Broz i tajne službe" govori o Jovankinom postepenom zaljubljivanju u Tita, njenim dilemama u odnosu na stupanje u brak sa njim, venčanju i stavu službi bezbednosti u odnosu na njihovu
vezu.

Jovanka se preko Steve Krajačića i Savke Čolić interesuje za Titove žene kako bi procenila kakav će odnos imati prema njoj i da bi izbegla da bude Titova prolazna avantura.

Gledaoci će saznati šta je OZNA znala o Jovanki i zašto se Ranković plašio da se Krajačić ne umeša u odnose Tita i Jovanke.

Jovankina sestra Nada Budisavljević preneće gledaocima svoje utiske na vest da će se Jovanka udati za Tita i kako je izgledalo njihovo venčanje. Zašto je taj podatak čuvan u strogoj tajnosti od aprila do septembra 1952. godine.

Posebno je zanimljivo kako i kada je Jovanka prvi put predstavljena javnosti. Zašto je Tito slao Jovanku u Rim kod našeg ambasadora Vladimira Velebita i njegove supruge Vere? Da li je Jovanka bila svesna velikih razlika između nje i Tita i kako ih je prevazilazila?

U igranom delu ove epizode pojavljuju se Nebojša Dugalić, Milica Tomašević, Gordan Kičić, Bojan Žirović, Maja Šuša i Strahinja Blažić.

Producentkinja serije je Danka Milošević i produkcija GFC, narator je glumac Tihomir Stanić, autor scenarija Svetko Kovač, a režija Nedeljko Kovačić.

Pogledajte forografije:

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Serijal: Sve Titove ljubavi (3. deo)
TITO

Darja, Nina, Svetlana...

13.08.2021. 08:00

Serijal: Sve Titove ljubavi (3. deo)

Josip Broz je živeo kao grof, naravno od tuđeg novca, bio je galantan u svakoj prilici, spreman da ukrade, ali sve je tako široko trošio na svoje ljubavi.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
23.03.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve