OD BREAKING BAD-A, DO IRISHMAN-A: Ovo su najiščekivaniji filmovi ove jeseni

OD BREAKING BAD-A, DO IRISHMAN-A: Ovo su najiščekivaniji filmovi ove jeseni

Shutterstock


Ako bi se biralo idealno vreme za uživanje u dobrom filmu, onda bi to sigurno bila jesen. Kućna atmosfera, udoban kauč, kokice – savršen beg od kišnog vremena.

Na sreću, po sve koji dele ovo mišljenje, jesen 2019. sa sobom donosi pregršt dobrih filmova koji će se nači na Netflix striming servisu.

In the Shadow of the Moon

Ovaj psihološki trejler potpisuje režiser Džim Majkl. Film prati policajca iz Filadelfije dok juri serijskog ubicu koji ubija jednom u svakih devet godina.

In the Tall Grass

Adaptacije Stivena Kinga, u prošlosti su dobro pokazale i isplatile Netflix-u. Kanadska horor drama koju je režirao Vinćenzo Natali verovatno će nastaviti sa tradicijom dobro odrađenih adaptacija knjiga Stivena Kinga.

Povezane vesti – UPOZNAJTE BOLJE DŽOKERA: Malo poznate činjenice o Hoakinu Finiksu

El Camino: A Breaking Bad Movie 

Aron Pol ponovno igra svoju ulogu Džesija, uz podršku Čarlsa Bejkera. Film prati Džesija i njegovo psihološko stanje nakon završetka hvaljene i voljene serije Breaking Bad.

The King

Reditelj Dejvid Mikod rešio je da se okuša u adaptaciji Šekspirovih istorijskih drama u filmu The King. On predstavlja pogled na tranziciju moći sa kralja Henrija IV na njegovog naslednika kralja Henrija V u Engleskoj u 15. veku.

Povezane vesti – “DŽOKER JE NAJVEĆE RAZOČARENJE” The Guardian: Očajnički ozbiljan i plitak film

Dolemite Is My Name

Posle gotovo 13 godina, Edi Marfi se ponovo pojavljuje u kandidaturi za Oskara. Film Dolemite Is My Name baziran je na istinitoj priči o Rudiju Reju Muru, komičaru i rep pioniru.

The Irishman

Film koji sigurno neće razočarati delo je Martina Skorsezea, koji je okupio fantastičnu glumačku ekipu predvođenu Robert De Nirom i Al Paćinom. Radnja filma smeštena je u svet organizovanog kriminala posle Drugog svetskog rata, fokusirajući se na legendarni nestanak Džimija Hofe.

The Two Popes

Anthony Hopkins i Džonatan Prajs glumiće Benedikta XVI. i papu Franju u filmu “Dvojica papa”.

Film je režirao oskarovac Fernando Meirelles, a priča prati jedan od najdramatičnijih prenosa moći u poslednjih 2000 godina.

+ Trenutno nema komentara

Dodajte komentar