Scena
19.11.2021. 09:05
R.E.

Muzika

Šta Bajaga radi u hotelu "Jugoslavija"... (VIDEO)

Momčilo Bajagić Bajaga
Izvor: Marko Stevanović

...Bajaga u tom hotelu sarađuje sa bendom E-Play.

Naime, bend je objavio novi singl i spot "Hotel Jugoslavija” u kom gostuje muzičar Momčilo Bajagić Bajaga.

E-Play je saopštio da je ljubavna pesma, prožeta retro pop prizvucima osamdesetih, nazvana po mestu svog nastanka - beogradskom hotelu "Jugoslavija", u kome bend ima prostorije za probe.

"Jednog prehladnog, vetrovitog februarskog dana našli smo se Bajaga i ja u E-Play  prostoriji u hotelu. Bajaga se veoma lako nadogradio na moju muzičku temu, i jako brzo je napisao jedan deo teksta. Kasnije je došao moj tekstualni deo", objasnila je pevačica i basistkinja Maja Cvetković.

"Hotel Jugoslavija" je prva autorska i izvođačka saradnja Cvetkovića i Bajagića, a u snimanju su učestvovali i ostali članovi I pleja bubnjar Goran Ljuboja Trut i gitarista Nemanja Velimirović, kao i klavijaturista Bajage i Instruktora Saša Lokner.

"Iskreno, jako je lepo videti na licu mesta Bajagu kako piše stihove. Koliko vodi računa o tekstu, kako sklapa rime i koliko su mu vokali važni u pesmi. Svi znamo talenat koji poseduje, dok je vedra energija koju ima neverovatna. Tako da sam u celom procesu više nego uživala", istakla je Cvetković.

Spot autora Vuka Protića nastao je u produkciji Radio-televizije Srbije, a "Hotel Jugoslavija" je prvi novi materijal kog E-play objavljuje nakon albuma "Sloboda" (2018).

E-Play će 27. novembra održati koncert u dvorani "Amerikana" Doma omladine Beogtrada, gde će im se pridružiti na bini brojni muzički prijatelji i saradnici.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Bajaga: Te noći stigao sam kasno, napolju padala je kiša...
Bajaga

Koncert na Tašu

17.07.2021. 09:13

Bajaga: Te noći stigao sam kasno, napolju padala je kiša...

Život je nekad žut, nekad siv, a u petak uveče je bio u bojama duge koje simbolizuju nadu i pozitivnu energiju, baš ono što smo navikli da dobijamo od Bajage i Instruktora. Hvala im što su ostali dosledni i što smo nakon skoro tri sata svirke na Tašu shvatili da se život vraća u normalu.
Foto
Close
Vremenska prognoza
clear sky
12°C
08.10.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve