Sport
31.08.2022. 14:36
Beta

Svetsko prvenstvo

Murinjo: "Selektor Argentine da mi pošalje nekoliko flaša vina"

žoze murinjo
Izvor: Shutterstock

Trener Rome Žoze Morinjo pohvalio je igru svog fudbalera Paula Dibale i rekao da očekuje da će taj napadač biti jedan od najboljih igrača reprezentacije Argentine na predstojećem Svetskom prvenstvu.

Dibala je ovog leta, posle sedam godina u Juventusu, potpisao trogodišnji ugovor sa Romom. On igra dobro u novoj ekipi, a u utorak uveče je postigao dva gola u pobedi protiv Monce 3:0.

"On ima istoriju povreda, ali sada napreduje. Mislim da je ovo najava onoga što će se dogoditi u Kataru na Svetskom prvesntvu. Možda bi  selektor Argentine Lionel Skaloni trebalo da mi pošalje nekoliko flaša vina, pošto će na raspolaganju imati fantastičnog igrača", rekao je Morinjo za DAZN.
 

Dibala želi minutažu u rimskoj ekipi kako bi se izborio za mesto u reprezentaciji Argentine krajem godine na Mundijalu u Kataru.

Sa dva pogotka protiv Monce, Dibala je postigao 100 golova u Seriji A.

Svetsko prvenstvo održaće se od 20. novembra do 18. decembra. Argentina će igrati u Grupi C protiv Saudijske Arabije, Meksika i Poljske.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

FIFA ukinula suspenziju Indiji
fifa

Fudbal

27.08.2022. 08:31

FIFA ukinula suspenziju Indiji

Biro Saveta Svetske fudbalske federacija (Fifa) ukino je suspenziju Indijske fudbalske federacije (AIFF), koju je doneo 16. avgusta zbog "ozbiljnog kršenja" njenog statuta, saopštila je krovna organizacija svetskog fudbala.
Close
Vremenska prognoza
few clouds
9°C
18.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve