Svet
12.05.2022. 15:25
R.E.

Spekuliše se...

Putin dobio naslednika?

Putin
Izvor: Shutterstock

Video koji je na svom Twitter nalogu podelio ukrajinski vozač trkačkih automobila, Igor Šuško, pokrenuo je glasine o potencijalnom nasledniku ruskog predsednika Vladimira Putina.

Na snimku se vidi kako Putin razgovara sa mladićem tokom parade na Crvenom trgu 9. maja, a mnogi spekulišu da je upravo on taj čovek koji će zameniti Putina, piše “Njuzvik”.

Mladić sa kojim je Putin imao dug i otvoren razgovor na Crvenom trgu šef je odeljenja za Predsedničku administraciju, Dmitrij Kovalev”, napisao je Šuško na svom Twitter nalogu.

 

Glasine da bi on mogao da bude Putinov izabrani naslednik su odmah počele da se šire”, dodao je Suško.

Stranica Telegrama “Baza”, je u jednom postu iznela tvrdnju da Putin jeste razgovarao sa Kovalevim i da je upravo on potencijalni naslednik ruskog predsednika.

Baza je otkrila identitet mladića koji je o nečemu razgovarao sa Vladimirom Putinom na kraju parade. Tokom direktnog prenosa kamerom je uhvaćena njihova konverzacija. Neki kanali Telegrama ukazuju na to da je taj mladić budući naslednik”, navela je “Baza” u postu na “Telegramu”, a prenosi “Njuzvik”.

“Dmitrij Kovalev hoda pored Putina, ima 36 godina i zadužen je za odeljenje Predsedničke administracije. Ima mnogo fotografija sa hokeja na Kovalevljevoj stranici. Moguće je da se sreo sa Putinom usled zajedničke ljubavi prema ovom sportu”, navodi se u postu "Baze".
 

Šta vi mislite? Da li će Kovalev zameniti Putina?

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Putin: Pobeda će biti naša, baš kao 1945. godine
Vladimir Putin

Rusija

08.05.2022. 15:33

Putin: Pobeda će biti naša, baš kao 1945. godine

Ruski predsednik Vladimir Putin obećao je da će "kao i 1945. pobeda biti naša", čestitajući bivšim marodima SSSR 77. godišnjicu poraza nacističke Nemačke u Drugom svetskom ratu.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
26.06.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve