Vesti
06.01.2022. 13:34
R.E.

Kafansko raspoloženje

Dodik nakon sankcija SAD: "Metar našeg sela, Amerika cela" (VIDEO)

Milorad Dodik
Izvor: EPA / ANDREJ CUKIC

Sjedinjene Američke Države proširile su listu sankcija koje se odnose na radnje koje se povezuju s korupcijom širom sveta, a na njoj se od juče nalazi i Milorad Dodik.

Međutim, na osnovu snimaka koji su objavljeni na zvaničnoj Twitter stranici Dodikovog Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine nije se posebno potresao zbog ove odluke. 

Naime, Dodik je sa najbližim saradnicima uživao u kafanskom ambijentu samo nekoliko sati nakon što mu je Amerika uvela sankcije. 

Na jednom od snimaka, koji su objavljeni, čuju se stihovi pesme Miroslava Ilića "Amerika, Amerika" - "Ali metar našeg sela, Amerika cela". 

Uz fotografije sa večerašnjeg objavljena je i sledeća poruka: "Haj, što Srbin još se drži Kraj svih zala, - Pesma ga je održala, Njojzi hvala!" 

Proslavi je prisustvovala i predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović, Dodikov savetnik Radovan Kovačević, direktor UKC-a RS Vlado Đajić, predsedavajući Doma naroda Parlamenta BiH Nikola Špirić, predsedavajući Veća ministara BiH Zoran Tegeltija i predsednica kluba SNSD-a u Zastupničkom domu Parlamenta BiH Snježana Novaković Bursać. 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Dodik: "Sankcije je izlobiralo nekoliko američkih službenika"
Amerika, SAD

Predsedništvo BiH

05.01.2022. 18:55

Dodik: "Sankcije je izlobiralo nekoliko američkih službenika"

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da ne zna kako bi komentarisao toliko besmislenu odluku SAD o uvođenju sankcija njemu i ATV-u, a da zvuči suvislo.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
25°C
15.06.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Euro 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve