Vesti
15.04.2023. 14:16
Beta

Mnistarka zdravlja

Koga je Danica Grujičić otišla da poseti na Kosovu

bolnica
Izvor: Shutterstock

Ministarka zdravlja Danica Grujičić obilazi tokom praznika zdravstvene ustanove u većinski srpskim sredinama na Kosovu, koje funkcionišu u sistemu Srbije.

RTS je preneo da će ona u subotu, nedelju i u ponedeljak obići zdravstvene ustanove u srpskim sredinama u kojima se leči srpsko stanovništvo.

Posetu je započela obilaskom domova zdravlja u Kosovskom pomoravlju i bolnicu u Pasjanu, popodne će biti u Lapljem Selu i Gračanici, a u ponoć će prisustovati Vaskršnjem jutrenju u manastiru Gračanica.

Predivđen je obilazak Goraždevca, kao i Štrpca na krajnjem jugu Kosova i, za ponedeljak, Bolničkog centra i Medicinskog fakulteta u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

Grujičić, obilaskom ustanova primarne i sekundarne zdravstvene zaštite u kojima se leči srpsko stanovništvo, želi da se uveri u kakvim uslovima one rade, kakav je kvalitet njihovih usloga i kakve probleme imaju.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Danica Grujičić: "Ukoliko budem ministar zdravlja..."
vlada srbije

Nova vlada

28.08.2022. 15:55

Danica Grujičić: "Ukoliko budem ministar zdravlja..."

Neurohirurg i prva na parlamentarnoj listi Srpske napredne stranke Danica Grujičić izjavila je da veruje da će predsednik i premijer odbrati pravu ličnost za ministra zdravlja, ukoliko to ne bude ona.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
19°C
26.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve