Vesti
22.03.2022. 14:05
R.E.

29. i 30. marta

Maturanti koristiće vam: Uskoro prvi virtuelni Sajam obrazovanja

Studenti
Izvor: Shutterstock

Univerzitet u Beogradu organizovaće, 29. i 30. marta, prvi online sajam za učenike srednjih škola u Srbiji.


Fakulteti će svoje studijske programe na "Zoom" platformi i u direktnom kontaktu sa maturantima predstaviti u periodu od 10 do 16 i 30 časova.

Svaki fakultet predstaviće svoje studijske programe u prezentaciji od 20 minuta, a nakon toga predstavnici fakulteta će biti na raspolaganju učenicima u "sobi" za dodatna pitanja i konsultacije. 

Prvog dana sajma predstaviće se - Medicinski fakultet, Fakultet veterinarske medicine, Stomatološki fakultet, Farmaceutski fakultet, Arhitektonski fakultet, Građevinski fakultet, Elektrotehnički fakultet, Fakultet organizacionih nauka, Matematički fakultet, Mašinski fakultet, Saobraćajni fakultet, Tehnološko-metalurški fakultet, Poljoprivredni fakultet, Šumarski fakultet, Tehnički fakultet u Boru i Rudarsko-geološki fakultet.

Drugog dana će se predstaviti - Biološki fakultet, Geografski fakultet, Fizički fakultet, Hemijski fakultet, Fakultet za fizičku hemiju, Ekonomski fakultet, Fakultet bezbednosti, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, Pravni fakultet, Fakultet političkih nauka, Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Filozofski fakultet, Filološki fakultet, Učiteljski fakultet i Pravoslavni bogoslovski fakultet.

Program sajma biće održan uživo na "Zoom" platformi, na linku:http://skr.rs/virtuelnisajam.

Univerzitet u Beogradu u narednoj školskoj 2022/2023 godini primiće oko 15.000 novih studenata na preko 100 studijskih programa

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Mladi u Srbiji žele dostupno i besplatno obrazovanje
Obrazovanje

Dan obrazovanja

24.01.2022. 16:05

Mladi u Srbiji žele dostupno i besplatno obrazovanje

Obrazovanje mora da bude besplatno i dostupno svima i to je jedan od preduslova za iskorenjivanje gladi i siromaštva, opšti je stav mladih ispitanika u istraživanju koje je sproveo Timočki omladinski centar TOC u saradnji sa Centrom za visoke ekonomske studije CEVES.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
25.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve