Vesti
10.10.2023. 16:26
R.E.

Da li nekoga prepoznajete

A u izlogu prodavnice - fotografije "lopova"!

1
Izvor: Ekspres

Nije retkost da se u prehrambenim, ali i svim ostalim prodavnicama, pojave oni koji bi da nešto "kupe" ali besplatno. Takvima se ne uđe baš uvek u trag, niti odgovaraju za svoje ostupke. Ali, jedan market u centru Beograda je rešio da ih "kazni" na svoj način.

Prehrambena prodavnica u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu, je u svom izlogu okačila fotografije lica koje je zabeležila njihova sigurnosna kamera, a za koje kažu da su "lopovi". 

Na ukupno 13 fotografija vide se muškarci i žene, različitog uzrasta. 

Pogledajte: 

1
Izvor: Ekspres

Da li ste, možda, nekoga prepoznali? 

Inače, ovo nije usamljen slučaj. U borskom supermarketu "Aman", kod šaltera za naplatu robe, takođe stoje fotografije onih koji su krali u toj prodavnici.

"Kada pozovemo policiju, kažu da im ništa ne mogu jer vrednost ukradene robe ne prelazi 15.000 dinara, što bi već predstavljo krivično delo", rekli su zaposleni u toj prodavnici.

Da li podržavate ovakav način "prozivanja" onih koji nanose štetu prodavcima i vlasnicima maoprodajnih objekata, time što ne plaćaju robu koju su uzeli? 

Pišite nam u komentarima...

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Nova krađa delova na kontakt mreži brze pruge Beograd – Novi Sad
Pruga, šine, voz

Vozovi usporeni

08.02.2023. 11:55

Nova krađa delova na kontakt mreži brze pruge Beograd – Novi Sad

Preduzeće Infrastruktura železnice Srbije saopštilo je da je zbog nove krađe delova kontaktne mreže na delu brze pruge između Nove Pazove i Stare Pazove, ponovo prinuđeno da na toj deonici uvede lagane vožnje i smanji brzinu putničkih vozova.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
26°C
29.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve