Vesti
25.01.2022. 16:44
Tanjug

O Ponošu do kraja nedelje

Zoran Lutovac odbio kandidaturu za gradonačelnika

Beograd
Izvor: Shutterstock

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac odbio je predlog koalicionih partnera da bude kandidat za gradonačelnika Beograda, rečeno je Tanjugu u vrhu DS.

Kada je reč o odluci DS da Zdravko Ponoš bude kandidat za predsednika Srbije o tome će biti odlučeno do kraja ove sedmice.

"Demokratska stranka će se o predlogu da Zdravko Ponoš bude predsednički kandidat izjasniti posle konsultacija i razgovora unutar stranke, a potom i razgovora sa svim partnerima u Savezu", rekao je Tanjugu izvor iz te stranke.
 

Kako navodi sagovornik, do kraja nedelje biće održano predsedništvo, razgovor sa članovima Glavnog odbora i članstvom iz cele Srbije.

"Već smo imali sastanak Političkog saveta i razgovor sa članovima Gradanskog demokratskog kluba", kažu u stranci i podsćaju da u DS-u postoji praksa da se o važnim odlukama vodi široka rasprava, a tek potom donosi odluka.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

"Moramo" - nova koalicija koja izlazi na izbore
moramo, 20. 1. 2022.

"Zelene leve vrednosti"

20.01.2022. 12:06

"Moramo" - nova koalicija koja izlazi na izbore

Otvorena građanska platforma AKCIJA, Ekološki ustanak i Ne davimo Beograd zvanično su predstavili zajedničku koaliciju pod nazivom "Moramo" sa kojom će izaći na izbore u aprilu, a koja će promovisati, kako su rekli lideri tih organizacija, "zelene leve vrednosti".
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
27.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve