Život
08.12.2022. 07:20
Hajdi Levi

Od 23. 11. do 21. 12.

Mesečni horoskop za Strelca: Srećan rođendan!

Strelac
Izvor: Shutterstock/Ekspres

Dragi naši decembarski Strelčevi, srećan vam rođendan! Umesto torte, poklanjamo vam mesečni horoskop, ali i naše želje koje su takođe slatke i prelivene belgijskom čokoladom.

Vaš rođendan će vam doneti promene koje možda trenutno ne slutite. Prve dve trećine meseca provodite u uobičajenom raspoloženju. Posle mnogo mirnih godina, vaše emocije će u narednoj godini procvetati, raspoloženje će vam se popraviti, otvoriće se kapija vašeg srca, ali ne sama od sebe. Srodna duša će je raskriliti, i neka nova ljubav zauzeti prostor koji nikada nikom dosad nije pripadao.

Ukoliko imate decu, ovo je izuzetan period za njih, njihov razvoj, a vaše najstarije dete biće miljenik sudbine i imaće promene u sferi inostranstva ili studiranja, ali i promene bračnog statusa.

Mladi doživljavaju romansu, novu romantičnu vezu, mogućnost ulaska u brak. Deca, brak, trudnoća su opcije, ukoliko ste naravno u adekvatnim godinama, iako vi to ne očekujete, jer biste u ovom trenutku bili spremniji da vidite Marsovce.

Takođe, vaša sumorna poslovna situacija i s druge strane ograničena primanja na poslu koji inače volite, moguće mere štednje kojima ste se u besparici podvrgli, nakon ovog rođendana biće konačno iza vas.

Najvažnije od svega, transformacija vašeg vrednosnog sistema se završava i vi opet mnogo više cenite sebe i svoja postignuća, što automatski utiče i na percepciju drugih. Vaše finansije se znatno uvećavaju.

Raspoloženje u trećoj dekadi decembra, tokom zimskog solsticija vam se izuzetno popravlja i pred vama je lep period, možda pronalaženja srodne duše, novih putovanja, honorarnih poslova, novih interesovanja i hobija.

Posvetite se honorarnim poslovima, isplanirajte egzotičan godišnji odmor ili putujte da biste uživali.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Strelac: Sumiranje 2022. ali i šta dalje...
horoskop, zodijak

Zvezde govore

29.11.2022. 04:05

Strelac: Sumiranje 2022. ali i šta dalje...

U godini koja je za vama, vi ste i dalje bili miljenici sudbine, rođeni pod srećnom zvezdom, u centru galaksije.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
11°C
29.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve