Život
29.11.2022. 04:05
Hajdi Levi

Zvezde govore

Strelac: Sumiranje 2022. ali i šta dalje...

horoskop, zodijak
Izvor: Shutterstock

U godini koja je za vama, vi ste i dalje bili miljenici sudbine, rođeni pod srećnom zvezdom, u centru galaksije.

Kao božanstveni avanturisti, ni manje ni više nego Zevsovih gena, večiti putnici i tragači za svojom metom, jurili ste svoju životnu svrhu. Doživeli ste afere, počasti, uspone i padove, kao i svi ostali. Najviše u karijeri, jer ste hteli istovremeno i da ostanete na poslu i da hladnokrvno i zauvek odete, pa vam se moglo desiti da ste smislili neko srednje rešenje, koje podrazumeva mnogo više samostalnosti.

Dosta vremena provodite ispred kompjutera i u virtuelnom svetu. Odgovarali su vam frilenserski poslovi, a laptop vam je bio mini kancelarija, gde god da ste se nalazili.

Za one u braku, nastupio je period nervoze i loše situacije u međusobnim odnosima, mogućnost pojave ljubomore, iznenadnih razotkrivanja, neiskrenosti, afera ili izdaje.

Jasno, ni na sudu vam neće cvetati ruže. Zato je najbolje u ovom izazovnom periodu, ne uzvratiti primljene udarce i ne izjavljivati ništa, ili pravničkim jezikom rečeno – braniti se ćutanjem. Ako izdržite bez svađe do sredine januara, pobedićete sebe i rešiti problem u braku i partnerstvu na najbolji način.

Ovo je period menjanja svakodnevnih navika, koje se mogu iz korena promeniti, samo je važno voditi računa o rutini.

Iza vas je vreme za donošenje sudbonosnih odluka i potpisivanje važnih ugovora. Ako ste u mlađem životnom dobu, ovaj period vam može biti loš za učenje.

Mogući su problemi u saobraćaju, sa rodbinom, braćom, sestrama ili komšilukom. Kupovina polovnih kola se ne preporučuje, a ako ste ipak morali to da uradite, nemojte biti iznenađeni što vam se kola često kvare. Pripazite da pod uticajem izazovnog Saturnovog aspekta ne napravite grešku, pre svega u zaključivanju ili rezonovanju. Ako već niste. Moguće je i da ste nešto izgovorili što je bilo bolje prećutati.

Ipak, sve rečeno potire sreća koju ste imali sa nekretninama, renoviranjem postojećeg stana, dobicima preko roditelja ili neke žene. Šansa da doživite ljubavnu romansu bila vam je vrlo kratko pružena sredinom 2022, kao i mogućnost ulaska u brak, proširenja porodice.

Za samce, ovo je bio odličan period za učenje ili podučavanje drugih onome što zaista volite.

Zato, posvetite se tome, pre nego što u skorijoj budućnosti stanete na ludi kamen.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Idealne destinacije za svaki horoskopski znak
Tajland, putovanja

Astrologija i putovanja

22.11.2022. 07:00

Idealne destinacije za svaki horoskopski znak

Putovanja su savršen način da se istovremeno odmorimo, vidimo nova mesta, naučimo ponešto o ljudima koji tamo žive. U zavisnosti od temperamenta svake osobe, odgovaraće im drugačije destinacije za putovanje, ali i zvezde imaju nešto da "kažu" u vezi sa tim...
Close
Vremenska prognoza
clear sky
16°C
24.05.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve