Život
06.04.2022. 11:15
R. E. / MCF

"Zečija akademija"

"Savršeno uskršnje jaje": Nagradni konkurs za osnovce

Uskrs, uskršnja jaja
Izvor: Shutterstock

Povodom nove sinhronizovane animacije "Zečija akademija: Nemoguća misijaja“ organizuje se konkurs "Moje savršeno uskršnje jaje“, a za najbolje dizajnere spremne su i zabavne nagrade.

Zečija škola je u stanju pripravnosti: Podmukli gradski zec Leo želi jednom zauvek da uništi Uskrs. U zaveri sa lisicama, on planira da uništi sva uskršnja jaja. Hoće li uskršnji zečevi Maks, Emi i njihovi prijatelji uspeti da ga zaustave? Uz pomoć njihove mudre učiteljice, madam Hermione, naši heroji moraju naučiti da ovladaju misterioznom tehnikom borbe i saznaju šta znači verovati nekome - čak i lisici.

Zečja akademija
Izvor: MCF MegaComFilm

Priključite se konkursu "Moje savršeno uskršnje jaje“ i pokažite svoju kreativnost tako što ćete nacrtati, naslikati, ili možda čak napraviti vaše savršeno uskršnje jaje.

Nagrade su brojne: ulaznice za celo odeljenje za projekciju filma "Zečija akademija: Nemoguća misijaja", Slatkoteka uskršnje jaje, Knjige iz Lagune, Bubble Tea napitak, poklon iz filma "Zečija akademija: Nemoguća misijaja“.

Pravila konkursa:

Konkurs traje do 10. maja kada će biti objavljeni dobitnici na zvaničnom sajtu MCF MegaCom Film-a i društvenim mrežama MCF Mega ComFilm-a.

Konkurs je namenjen učenicima osnovne škole (do 5/6 razreda)

Možete da naslikate, nacrtate, ili čak napravite vaše savršeno uskršnje jaje inspirisano ovim crtanim filmom. Na vama je da izaberete način i dimenzije vašeg rada.

Na konkursu možete da učestvujete individualno ili kao celo odeljenje.

Potrebno je da radove dostavite na adresu Trg Nikole Pašića 5a, Kombank Dvorana (bivši Dom Sindikata) 11000 Beograd.

Pogledajte trejler filma "Zečija akademija: Nemoguća misijaja“:

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Kako pomoći detetu da zavoli povrće
devojčica, hrana, dete

Strpljenje na prvom mestu

15.03.2022. 15:05

Kako pomoći detetu da zavoli povrće

Poznato je da deca često prave probleme kada im se ponudi povrće i druge zdrave namirnice, ne žele da probaju nešto novo, više im se jede čips ili čokolada i slično. Ipak, postoje načini da detetu predstavite zdravu hranu na zabavan način. Pročitajte šta savetuju stručnjaci...
Close
Vremenska prognoza
clear sky
8°C
25.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve