Biznis
05.04.2022. 10:42
Promo

Putovanja

Lakše ćemo stizati do Malte, Kaira, Tel Aviva...

Valeta, Malta
Izvor: Shutterstock

Er Srbija i ITA ervejz su dodatno proširili kod-šer saradnju, sklopljenu u novembru prošle godine, samo mesec dana nakon pokretanja letova aktuelnog italijanskog avio-prevoznika. Zahvaljujući unapređenju partnerstva, putnici će na raspolaganju imati više opcija za rezervaciju letova do destinacija u mrežama srpske i italijanske nacionalne avio-kompanije.

Er Srbija će svoju JU oznaku za let (marketing kod) postaviti na dodatne domaće letove ITA ervejza, preko Rima, do gradova kao što su Bolonja, Firenca, Napulj, Ređo Kalabrija i Verona, kao i na letove do međunarodnih destinacija - Barselone, Kaira, Malte i Tel Aviva. Marketing kodovi srpske nacionalne avio-kompanije su dostupni i na letovima ITA ervejza preko Rima za Atinu, Bari, Brindizi, Đenovu, Kataniju, Lamecija Terme, Palermo, Tiranu, Torino, Trst i Veneciju.

Uz vazdušne linije do Milana i Rima, ITA ervejz će svoj marketing kod postaviti i na direktne letove Er Srbije između Beograda i Venecije, kao i na letove preko glavnog grada Srbije do Dubrovnika, Pule i Splita. Marketing kodovi italijanskog avio-prevoznika dostupni su i na letovima Er Srbije za Atinu, Banjaluku, Bukurešt, Ljubljanu, Podgoricu, Sarajevo, Sofiju, Skoplje, Solun, Tivat i Tiranu.

"Radujemo se proširenju poslovnih odnosa i daljem razvoju saradnje sa kompanijom ITA ervejz, koja se do sada pokazala kao veoma uspešna. Uvođenjem novih kod-šer letova, dodatno ćemo doprineti unapređenju i jačanju kulturnih i ekonomskih veza između naših zemalja, dok ćemo putnicima obezbediti još atraktivniju ponudu i brže konekcije“, izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije. 

Unapređenjem partnerstva, putnici će moći lakše da stignu do destinacija kao što su Malta, Kairo i Tel Aviv, ka kojima Er Srbija trenutno ne saobraća. Putovanja do Malte su takođe dostupna preko Rima, zahvaljujući partnerstvu srpskog avio-prevoznika sa Er Maltom, dok su Kairo i Tel Aviv dostupni putem Er Srbijinih letova za Istanbul, kroz kod-šer partnerstvo sa Turkiš erlajnsom.

Avio-karte u okviru proširenog kod-šer ugovora su dostupne za prodaju.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Er Srbije.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Zašto treba putovati u Sao Tome i Principe (FOTO, VIDEO)
Sao Tome i Principe

Gvinejski zaliv

26.03.2022. 08:39

Zašto treba putovati u Sao Tome i Principe (FOTO, VIDEO)

​​​​​​​Na ovogodišnjem Sajmu turizma u Beogradu, od 24. do 27. marta, prvi put učestvuje mala ostrvska zemlja u Gvinejskom zalivu - Sao Tome i Principe. Da li znate kako je najmanja afrička država dobila ime, ali i ostale zanimljivosti u vezi sa u ovom zemljom u ekvatorijalnom pojasu Atlantika?
Foto Video
Close
Vremenska prognoza
clear sky
32°C
15.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve