Scena
01.10.2021. 11:30
Tanjug

Za samo 15 dana

Film "Toma" obara rekorde gledanosti

Bioskop
Izvor: Shutterstock

Samo 15 dana od svečane premijere u beogradskom Sava centru, film "Toma" obara sve rekorde, a tokom večerašnje specijalne projekcije u Kragujevcu biće izvučen 300.000 gledalac kome će ekipa filma uručiti prigodan poklon.

Biografsko ostvarenje sa Milanom Marićem u glavnoj ulozi izazvalo je veliku popularnost i još veću bujicu emocija svakog gledaoca.

Takođe, prema podacima najveće domaće distributerske kuće ArtVista, "Toma" je oborio i dnevni rekor gledanosti. Naime, samo u jednom danu (utorak 28.09.) ovaj film je pogledalo više od 32.000 bioskopskih posetilaca.

bioskop
Izvor: Shutterstock

Rediteljsko ostvarenje Dragana Bjelogrlića, koje kao koproducenti zajednički potpisuju Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić, prati lične uspone i padove jednog od najvećih pevača, boema i umetnika u nekadašnjoj Jugoslaviji, čiji su buran život raskošno dočarali glumci Tamara Dragičević, Petar Benčina, Paulina Manov, Andrija Kuzmanović, Sanja Marković, Milena Radulović, Milan Kolak, baš kao i Mirjana Karanović i Slobodan Boda Ninković.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Da li znate ko je Toma umesto Tome u istoimenom filmu?
mikrofon

Popularno

23.09.2021. 19:05

Da li znate ko je Toma umesto Tome u istoimenom filmu?

Pevač Aco Pejović je u filmu Dragana Bjelogrlića "Toma" otpevao numere popularnog Tome Zdravkovića i kaže da je to za njega bio veliki izazov.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
27°C
07.08.2022.
Beograd

Najnovije

Vidi sve

Najčitanije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve