Sport
08.08.2023. 14:27
Beta

Vojvodina

Pao prvi otkaz u novoj sezoni Superlige

1
Izvor: BETAPHOTO / DRAGAN GOJIC

Fudbalski klub Vojvodina saopštio je da je jednoglasnom odlukom Upravnog odbora trener Radoslav Batak razrešen svojih dužnosti.

Klub je, na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem, zahvalio Bataku na saradnji i svemu što je učinio za klub "u teškom trenutku, od starta prolećnog dela prvenstva, u februaru ove godine".

Radoslav Batak je sa Vojvodinom zauzeo peto mesto u prošloj sezoni, čime je obezbedio klubu plasman u kvalifikacije za Ligu konferencije.

Ekipa je sa njim na čelu bila deo istorijskog niza bez prvenstvenih poraza na "Karađorđu", koji je započeo Milan Rastavac krajem oktobra prošle godine, a potom u februaru nastavio Batak, sve do poraza od Partizana proteklog vikenda.

"Kao velikom vojvodinašu, bivšem igraču, pa kasnije i treneru, vojniku našeg kluba, FK Vojvodina Radoslavu Bataku želi sve najbolje u nastavku karijere", naveo je klub u saopštenju.
 

Fudbaleri Vojvodine su na početku nove sezone doživeli četiri poraza u isto toliko mečeva - dva od APOEL-a u kvalifikacijama za Ligu konferencija, kao i prvenstvene poraze od Crvene zvezde i Partizana.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Apoel ipak bolji: Fudbaleri Vojvodine eliminisani
1

Ligakonferencija

03.08.2023. 22:21

Apoel ipak bolji: Fudbaleri Vojvodine eliminisani

Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto su u revanš utakmici drugog kola u Novom Sadu izgubili sa 1:2 od kiparskog APOEL-a.
Close
Vremenska prognoza
clear sky
13°C
28.04.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve