Politika
16.06.2018. 10:19
R.E./Beta/Foto: Printscreen Youtube

MAJKA NOVINARA STEFANA CVETKOVIĆA: Sinoć se javio i rekao da je dobro, ali još nije došao kući

Ekspres.net
Izvor: Ekspres.net

Majka novinara Stefana Cvetkovića izjavila je danas da on još uvek nije došao kući u Belu Crkvu, ali da se sinoć javio i rekao da je dobro."Sinoć se javio i rekao da je dobro, da će se pojaviti", kazala je agenciji Beta Cvetkovićeva majka.

Ona je kazala da pretpostavlja da je otišao da se vidi sa sinom, koji studira u Beogradu.

"Zovite popodne, verovatno će se pojaviti do tada. Mi nemamo auto, nemamo telefone, nemamo ništa pa ne možemo ništa ni da preduzmemo", kazala je majka.

Stefan Cvetković živi u Beloj Crkvi sa roditeljima.

Tužilac vršačkog Osnovnog javnog tužilaštva Tihomir Knežević izjavio je da je novinar Stefan Cvetković sinoć završio davanje izjave "u svojstvu građanina" u Upravi kriminalističke policije u Beogradu.

"Stefan Cvetković je dao izjavu u svojstvu gradjanina, koja se može smatrati prijavom za protivpravno lišenje slobode. U tom pravcu nije mu bio potreban advokat. Za sada nije ni osumnjičen ni ništa slično, nego se tretira kao oštećen. Dakle, procedura sa državnim organima je završena. Detalje ćemo kasnije saopštiti", rekao je Knežević sinoć agenciji Beta.

Dodao je da će zapisnik o davanju izjave, kao i svi ostali dokazi biti dostavljeni tužilaštvu od strane Policijske uprave.

Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu rukovodi pretkrivičnim postupkom u slučaju Stefana Cvetkovića, čiji je nestanak bio prijavljen u sredu kasno uveče.

On je, prema navodima predstavnika vlasti, pronadjen juče u ranim popodnevnim satima u rejonu Bele Crkve.

NE PROPUSTITE:

DAČIĆ O NESTANKU NOVINARA STEFANA CVETKOVIĆA: To je deo političke borbe koja ne dolazi samo iznutra, cilj je destabilizovati Srbiju

VUČIĆ NA VANREDNOJ KONFERENCIJI ZA NOVINARE: Postoje sumnje da je više osoba planiralo igru oko nestanka novinara Stefana Cvetkovića

VUČIĆ: NOVINAR STEFAN CVETKOVIĆ JE ŽIV I U RUKAMA POLICIJE

NI TRAGA NI GLASA: Nestalog novinara traže više od 30 sati

“JUČE JE CEO DAN PO GRADU SNIMAO NEVREME”: Meštani kažu da je automobil nestalog novinara cele noći stajao otključan i sa upaljenim svetlima

VUČIĆ: Gašić i Stefanović me svakih 15 minuta izveštavaju o potrazi za nestalim novinarom

NESTAO NOVINAR IZ BELE CRKVE: Prazan auto i pokidan sat

Komentari
Dodaj komentar
Close
Vremenska prognoza
clear sky
29°C
23.07.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

OI 2024

Vidi sve

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Euro 2024

Vidi sve