Život
28.11.2022. 16:30
Hajdi Levi

Zvezde govore

Ribe: Sumiranje 2022. ali i šta dalje...

horoskop, zodijak
Izvor: Shutterstock

U godini koja je za vama, osećali ste se kao riba na dnu dubokog i beskrajnog okeana i imali ste potrebu da budete sami sa sobom u iskonskoj tišini.

Posvetili ste se preispitivanju sopstvene vrednosti, a možda ste došli u dodir i sa zatvorenim institucijama: zatvorima, kasarnama, bolnicama, manastirima, dalekim inostranstvom.

Ukoliko ste poželeli da pomažete drugima, kao što činite ceo život, možda ste bili odbačeni, jer je zaista bilo neophodno da se usredsredite na sebe i svoje najdublje, pre svega psihičke potrebe. Koliko god ove situacije bile teške za vas, niste se praćakali na suvom, već naprotiv, plivali ste u najdubljoj vodi, koja je vaše neprikosnoveno carstvo. Viđali ste prelepe nereide, nimfe i sirene, Posejdona i njegove crnokose sinove. I imali ste filmske, proročke ili upečatljive snove.

U godini, a možda i trogodišnjem periodu za vama promenili ste način razmišljanja. Možda ste bili eksplozivni, nervozni, napeti, imali konflikte sa rodbinom, što vama ćutolozima nije trajno svojstveno, već dolazi od urnebesnog i preobražavajućeg Uranovog tranzita. Nadam se da niste imali probleme u saobraćaju, a ako ipak jeste, da je to odavno iza vas. Dešavala su vam se česta putovanja, nagla, neplanirana ili preko noći planirana, najčešće avionom, kupovina novog modernog automobila, onog iz budućnosti, najverovatnije na struju i hibridnog, jer leteći još uvek nisu izmišljeni. Nekima od vas asfaltirana je, ulepšana ili renovirana ulica.

Iza vas, i ponovljen u finišu godine, novi Jupiterov ciklus sreće ulazi na velika vrata i trajaće sledećih dvanaest godina. U njemu će sve biti novo i ništa više neće biti isto, a opet, ovih novih početaka ne treba da se plašite jer su izuzetno afirmativni za vas. Obično je u pitanju jako dobar period. Novi ljudi, nove okolnosti, okruženje, posao, stan, svrha, životni ciljevi.

Odlazak na put vam je obeležio ovu godinu, iza vas je prelepo i neočekivano iskustvo. Ukazala vam se sreća, nova životna perspektiva i neslućene mogućnosti. Postali ste optimista, ali nadam se da u vašem krhkom optimizmu nema lakomislenosti i preterivanja, koje vaše misli lako mogu zacrniti. Borite se protiv toga, najbolje prostodušnim prihvatanjem.

Vaša materijalna situacija se poboljšala, ali nakon perioda nestabilnosti, da ne kažem besparice. Imali ste sreće s novcem i to će se stanje održati u novom Jupiterovom ciklusu. Zato, ne brinite.

 

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Idealne destinacije za svaki horoskopski znak
Tajland, putovanja

Astrologija i putovanja

22.11.2022. 07:00

Idealne destinacije za svaki horoskopski znak

Putovanja su savršen način da se istovremeno odmorimo, vidimo nova mesta, naučimo ponešto o ljudima koji tamo žive. U zavisnosti od temperamenta svake osobe, odgovaraće im drugačije destinacije za putovanje, ali i zvezde imaju nešto da "kažu" u vezi sa tim...
Close
Vremenska prognoza
clear sky
14°C
24.02.2024.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve