Život
23.12.2022. 04:05
Hajdi Levi

Zvezde kažu...

Predlozi za novogodišnji doček za svaki horoskopski znak

Nova godina
Izvor: Shutterstock

Ako još niste odlučili gde ćete, kako i sa kim dočekati 2023. godinu, pročitajte šta vam savetuju zvezde...

OVAN

Doček ove Nove godine doživljavate kao izuzetno značajan za vas, puni ste entuzijazma i optimizma, imate velika očekivanja. Podjednako ćete se lepo provesti na javnom mestu, kao i u krugu porodice. U ponoć zamislite želju koja ima veze sa dalekim putovanjima, onima koje ste oduvek sanjali. Usmereni ste na pripremu hrane i kućnu atmosferu koja je generalno pozitivna. Mesec će oko ponoći biti na tački svoje egzaltacije, što će vam doneti bolju finansijsku situaciju u narednoj godini i veće vrednovanje sebe.

BIK

Bikovi će biti preosetljivi u početku dočeka, možda će im nedostajati neko ko nije sa njima, ali to će se kako veče odmiče regulisati. Mesec se baš u ponoć nalazi u svojoj tački egzaltacije, na svom stepenu gde je najjači i najplodniji u svakom smislu. U vašem znaku. Vaša ideja će biti da Novu godinu dočekate sa poznatim ljudima, uz laganu hranu i probrane filmove s Netfliksa. Vaše želje da vam se stabilizuju finansije, dobra vila će ispuniti. Mesec i Sunce se u novogodišnjoj noći nalaze u zagrljaju, a oni simbolišu roditelje u horoskopu, ali i Bikove u roditeljskoj ulozi.

BLIZANCI 

Već duže vreme ste u ubrzanom modu, želite više stvari istovremeno, pomalo ste konfuzni u pogledu dočeka, jer kao tipični predstavnik svog znaka imate više varijanti na umu, zbog čega se možete raspravljati sa partnerom kome nije do trčanja od jedne do druge tačke u novogodišnjoj noći. I sve bi se moglo smiriti kada biste bili mirni i pokušali da dođete na žurku pre vremena. Ali, vi imate i neku tajnu, koja prijatelje s kojima niste u emotivnoj vezi čini privlačnima. Savet, ne sedite na dve stolice i ne igrajte se vatrom, vrlo lako biste mogli biti razotkriveni.

Nova Godina
Izvor: Shutterstock

RAK

Rak će u novogodišnjoj noći uživati u društvu prijatelja i mogao bi se naći na javnom mestu, u društvu partnera, ukoliko ga ima. Vaša vladajuća planeta je u položaju egzaltacije, u svom najuzbudljivijem a istovremeno i najudobnijem položaju pa ćete sigurno uživati u poznatom društvu, društvu prijatelja, starije braće i sestara, ukoliko ih imate. Druga strana će biti zadužena za svečanu trpezu, vaše će biti da konzumirate hranu i uživate u prijatnoj i intimnoj atmosferi. Možda će neko od prisutnih na sedeljci imati intenzivnu ljubavnu dramu koja će se dobro završiti.

LAV

Najbolje rešenje za strastvene Lavove je doček na javnom mestu, u restoranu koji je čuven, prestižan, na nekom poznatom mestu. Takođe bićete okupirani poslom, a sigurno je da ćete raditi do kasno i trčati na novogodišnji doček. Nije isključeno da ćete izaći sa kolegama, veoma uspešnim ljudima, možda ženskog pola ili poslovnim klijentima. Fokusirajte se na tri novogodišnje želje, koje će vam se ostvariti ako ih na vreme osmislite i pomislite. Takođe, možda će taj fensi restoran biti blizu vašeg ofisa ili ćete morati da doček prilagodite zbog bolesti nekog iz vaše porodice.

DEVICA 

Devica će doček fokusirati na emotivnog partnera, mesto zabave, odmaralište ili kafić. Šta god da bude, vaš vladar je retrogradan pa vam se putovanja mogu odvijati glatko ali i sa sitnim komplikacijama, odlaganjima ili predomišljanjima. Ako ne možete sve da dobro isplanirate, bilo bi dobro da možda odustanete od putovanja, te provedete vreme sa svojim izabranikom, izabranicom tu gde jeste, jer ljubav uspeva svuda. Ne zaboravite da u novogodišnjoj noći zaigrate sa partnerom – svejedno šta, bugi-vugi, tango ili stiskavac. Najvažnije je da Novu godinu dočekate sa osobom koju volite ili u društvu voljenih.

nova godina
Izvor: Shutterstock

VAGA

Drage Vage su centralne ličnosti novogodišnjeg provoda, njegovo pogonsko gorivo, čarobnjaci i čarobnice, Deda Mrazovi i Mrazice, zato što im je potreban novi početak, novi start više nego ostalima. One su tu da osmisle provod za druge ljude, da u njega unesu nove performanse i standarde. Mesec na stepenu svoje egzaltacije može, od vaše potrebe da ugodite drugima i živite kroz njih, napraviti magiju, prvo novogodišnje čudo. Lepi trenuci sa porodicom, biće dopunjeni ličnim ili virtuelnim javnim nastupom neke izuzetno, planetarno popularne ličnosti. Neke Vage
započeće zajednički život ili emotivnu vezu koja će ih odvesti u brak.

ŠKORPION 

Imaćete brojne obaveze uoči novogodišnjeg dočeka, jer neko mora da nabavi sve što je potrebno, naruči, organizuje, dostavi, servira ili okiti jelku. Briga o drugima dobar je šlagvort za ljubav. Najbolje da Novu godinu dočekate u društvu starih prijatelja, rođaka, negde u komšiluku, sa braćom, sestrama. Ali ne bez emotivnog partnera ili bar lepe književnosti koja piše o besmrtnoj, karmičkoj ljubavi do smrti, kao što je roman ili film "Gordost i predrasude“, "Prohujalo sa vihorom“, "Ana Karenjina“, "Razum i osećajnost“ ili Markesova "Ljubav u doba kolere“. Ako imate voljenu osobu, izjavite joj ljubav. Ne oklevajte. Usmeno ili pismeno.

STRELAC

Pripadnici vašeg znaka mogu Novogodišnju noć dočekati u ograničenom društvu prijatelja, uz probrani meni i filmsko veče u kućnoj produkciji. Planirate da pogledate nešto iz najnovijeg repertoara, i to je jedino što će predstavljati vašu inicijativu. U svemu ostalom nećete biti zahtevni i lako ćete se prilagoditi planovima drugih. Hrana i piće će vam odgovarati. Naročito će vam prijati slatki zalogaji. A nekima od vas i koja čašica više. Donesite novogodišnju odluku o preobražaju vaše inertnosti, svakodnevne rutine, srazmere između odmora, vežbanja i rada. Linija manjeg otpora ne treba da vam bude zvezda vodilja. Okrenite novi list.

hrana, trpeza, nova godina
Izvor: Shutterstock

JARAC

Da možete da birate, najrađe biste bili na dva i više mesta istovremeno, kao da ne možete da se skrasite na jednom mestu, iako ste verovatno na putu. Ako imate utisak da od voljenih ne dobijate dovoljno pažnje, treba samo da promenite perspektivu i da u novogodišnjoj noći u kojoj je sve moguće, zasijate novim sjajem. Mesto vašeg najluđeg provoda nije intimno, već dinamično i javno, tamo gde ste svesni svog uticaja i ličnog magnetizma. Možda se dvoumite, ali bi ipak bilo dobro da Novu godinu dočekate na nekom ekskluzivnom mestu, u hotelu ili restoranu sa spektakularnim provodom.

VODOLIJA 

Novogodišnje raspoloženje od vas traži punu intimnost, povlačenje na tajanstveno mesto, spokojno i čarobno. Vaš novogodišnji provod je specifičan, originalan i nije vam potrebno da ga isplanirate unapred. Dovoljno je da pronađete način za punjenje baterija možda odlaskom negde, na neki dalji put, ili povlačenje sa nekim vama bitnim. Možda je za vas pidžama žurka, sve lepe stvari koje se rade u krevetu, od sanjarenja, odmora, izležavanja, gledanja filmova do prepuštanja carstvu snova. Zasijaćete tajanstvenom harizmom. Šta god da odaberete, neće biti puka inercija već potreba za bliskošću sa srodnom dušom.

RIBE 

U Novu godinu zaplivajte romantično, pišući listu želja Deda Mrazu, u koga i dalje, uprkos godinama, verujete. Za veliku decu, koja veruju u čuda, iznenađenja su moguća, čak i uz varijacije sedeljki i provoda u krugu prijatelja i poznatom društvu. To ne znači da će vam u poznatom okruženju biti dosadno. Naprotiv. Deo novogodišnje noći možda ćete da provedete na otvorenom. Staro gradsko jezgro, osvetljeni trgovi, novogodišnji vatrometi i druge čarolije izuzetno će vam prijati. Ukoliko ste mladi, jedno prijateljstvo možda preraste u ljubav. Ali, odložite da to raščivijate u novogodišnjoj noći. Tako je uzbudljivije.

Komentari
Dodaj komentar

Povezane vesti

Novogodišnji pokloni za svaki horoskopski znak
Jelka, pokloni, Nova godina

Zvezde govore

17.12.2022. 04:35

Novogodišnji pokloni za svaki horoskopski znak

Ukoliko još niste završili tu lepu obavezi koja se zove - kupovina novogodišnjih poklona, pročitajte tekst koji može da vam pomogne.
Close
Vremenska prognoza
mist
-1°C
09.12.2023.
Beograd
Wind
PM2.5
5µg/m3
PM10
6µg/m3
UV
UV indeks
1
AQI indeks
1

Oni su ponos Srbije

Vidi sve

Najnovije

Vidi sve

Iz drugačijeg ugla

Vidi sve